“Kes ütles, et asjad ei tee õnnelikuks?” 13.09.18

posted in: Blogi, Igapäevaelu | 0

Ma loodan, et uhkus upakile ei aja! Ja kes ütles, et asjad ei tee õnnelikuks? Ütleja ei olnud raudselt surfar, sest ma ei tea ühtegi, kes ei oleks oma uue mänguasja üle rõõmustanud. Igal juhul on kirjeldamatu see tunne, kui sa saad papi ja pehmenduste ja kile ja paberite puntrast lõpuks kätte selle uhiuue “asja”. Ja siis aasad ja uimed ja kõik muu sinna juurde kuuluva pudipadi. Oeh, korterelamu juures asuv prügikast sai hetkega täis :).

Aga siin ta siis nüüd on, saage tuttavaks- minu täiesti uus ja hetkel veel täitsa nimeta iludus! RRD Freestyle wave V5 84 L!

Vette viimiseks ei olnud tükk aega sobivat ilma ja eks ma natuke põdesin ka, sest nüüd tuleb jälle mugavustsoonist välja tulla ja tegusid tegema hakata. Ja ma ju ei teadnud, mida ma tegelikult endale ostsin. Raske on ilma proovimata kindel olla, et riie selga istub. Siiski pole asi enam nii hull, kui minu esimese laua puhul, kus ma uut lauda proovima minnes tahtsin selle kohe poodi tagasi viia.

Aga Püünsisse ma sammud seadsin! Oh seda imet, laud mahub nii normaalselt autosse, et saan isegi esiaknast ilma avariid korraldamata välja vaadata. Mu põhi mureks oli muidugi, kuidas ma ilma alust ristimata sellega sõitma lähen, aga no tõesti, ma lihtsalt ei ole suutnud leida ühtegi sobivat nime. Ma loodan, et see päev siiski ühel hetkel tuleb ja ta vääriliselt ristitud saab nagu kõik teised. Nime puudumine näis tegelast ennast mitte häirivat ja vette me koos läksime. Uhh, pean siiski ütlema, et enne seda ma imetlesin teda kohe tükk aega ja 5,2 Move oli just kui loodud selle laua juurde. Naiste värk ilmselt, aga värvid on nii olulised! Nii, aga nüüd siis see kõige tähtsam- sõit ise! Mnjaa ja oh sa püha püss, liikus nigu nuga sulavõis, ei mingit loopimist, vaid mõnus, kerge, ühtlane liikumine läbi shopi. Midagi täitsa uut! Ja kiirus, tundub, et jõuan ka kunagi sinna maale, kus keskmine võiks 20 asemel 40 olla. Mitte, et see üldse tähtis oleks, aga seal ei tunneta seda ja ma ei pabla nii palju ära lendamise pärast. Need olid siis need toredad küljed. Et tegu ei oleks ainult kiidulaulukuuikuga, peab rääkima sellest ka, mis valemiga teise suunda tagasi saab, sest Rootsi ei olnud eesmärgiks. Nujah, siin see lilleline elu lõppes või tegelikult jõudis lõplikult kohale, et enam ei ole ma tantsusaalis, kus astu kuhu tahad, midagi ei juhtu ja kus uimerdamine antakse andeks. Hakkas minu teine elukestva õppe periood, kus peale jääb kas tahe või allaandmine ja seda viimast ei olnud ma nõus tegema. Ma katsetasin esmajärjekorras muidugi seda, et kas ma sellelt ikka nöörikat saan teha ja kuidas see välja võiks näha. Keerukam, aga tehtav! Sama sai öelda paudi kohta, mis tuleb nüüd mitte paar korda vaid komme korda kiiremini teha, see vajab muidugi harjutamist ja siis veestart…. seda ma endiselt ei oska, aga üle pika aja on mul nüüd suur motivatsioon see väga selgeks saada. Jibe ei hakanud ma proovima, enne tuleb laua vöör ära polsterdada! Hahahaa… Hea, kui asjadel on selline mõjuvõim!

Igal juhul jäin ma oma tunni ajase võimlemistunniga rahule ja mul on nii kahju, et juba on sügis ja vesi iga päevaga aina külmem. Aga ma lähen kindlasti veel ja kohtumiseni merel!

Info:

RRD V5 84L, RRD Move 5,2m2, uim 34

Tuul: 8-10m/sek

Aeg: 1h

Leave a Reply